Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ στον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η δολοφονική επίθεση εις βάρος γνωστού επιχειρηματία από τον χώρο του Real Estate, ο οποίος τα ξημερώματα δέχτηκε 17 μαχαιριές (15 σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση) έξω από καντίνα από 25χρονο στη Βαρυμπόμπη με τον οποίο αρχικά λογομάχησε για τη... σειρά παραγγελίας. Ο καυγάς συνεχίστηκε έξω από το μαγαζί και κατέληξε με το θύμα να βρίσκεται διασωληνωμένο στην εντατική. Ωστόσο, ο επιχειρηματίας δεν είναι κάποιος «τυχαίος», πρόκειται για τον Γιάννη Μάρκου, ο οποίος υπήρξε και σύντροφος της Τζούλια Νόβα. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν φτάσει και ένα βήμα πριν από το γάμο, όμως, το ζευγάρι χώρισε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμη: Παλαιό Φάληρο: Βίντεο από τη στιγμή που ο βιαστής μπαίνει στο αμάξι της γυναίκας - Κοντά στη σύλληψή του οι Αρχές

Ο Μάρκου είναι εισοδηματίας που ασχολείται με τις αγοροπωλησίες ακινήτων και συχνάζει στα βόρεια προάστια. Είναι λάτρης του αθλητισμού και μέχρι πρόσφατα ξόδευε ώρες στα γυμναστήρια μαζί με την πρώην σύντροφό του σε γνωστό γυμναστήριο στην Κηφισιά. Οι δυο τους μάλιστα εμφανίζονταν συχνά στο Κεφαλάρι, αλλά διατηρούσαν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, μέχρι που χώρισαν και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Μάλιστα ο Γιάννης Μάρκου είχε εκφράσει τότε την απογοήτευσή του για την απόφαση της Νόβα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.   

Ετσι έγινε η παρεξήγηση που οδήγησε στο μαχαίρωμα

Ολα έγιναν στις 04:30 τα ξημερώματα στη Βαρυμπόμπη, όταν ο επιχειρηματίας μαζί με δύο φίλους βρέθηκε σε κατάστημα εστίασης, εκεί όπου μπήκαν και δύο νεαροί 20 και 25 ετών. Οι δύο παρέες διαπληκτίστηκαν για τη σειρά που θα έκαναν τις παραγγελίες τους, για το ποιος είχε προτεραιότητα και η μία κουβέντα έφερε την άλλη με αποτέλεσμα και τα πέντε άτομα να βγουν έξω από το κατάστημα, όπου εκεί πιάστηκαν στα χέρια ο 25χρονος με τον 60χρονο, με τον πρώτο να αναζητείται από την Ασφάλεια Κηφισιάς.

Μάλωσαν για μια... παραγγελία

Ο 25χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σε 15 διαφορετικά σημεία σε διάφορα σημεία του σώματός τον 60χρονο επιχειρηματία που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο 60χρονος έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε ένα χειρουργείο και αναμένεται να ακολουθήσει άλλο ένα μέσα στις επόμενες ώρες.

Δίνει μάχη στη ΜΕΘ 

Η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή και βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Από τους αστυνομικούς της Κηφισιάς έχει συλληφθεί ο 20χρονος συνεργός του 25χρονου, ο οποίος είναι φοβισμένος και δεν μιλάει γιατί ο 25χρονος έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει για ναρκωτικά και για υποθέσεις όπλων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA