Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον στρατιωτικό ανακριτή στα Ιωάννινα έφτασε το πρωί της Δευτέρας (31/10) ο 28χρονος από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου αγοριού την περίοδο που υπηρετούσε στον Στρατό, το καλοκαίρι του 2021. Ο 28χρονος έφτασε στο Στρατοδικείο μαζί με τον δικηγόρο του. Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Οπως έγινε γνωστό, ο Δημήτρης Κραβαρίτης, φέρεται να ασελγούσε στο παιδάκι, το οποίο φύλασσε η μητέρα του, κάνοντας babysitting και παράλληλα φέρεται να έκανε και τα... στραβά μάτια στις αρρωστημένες ορέξεις του γιου της, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά το μωρό. Μάλιστα, η μητέρα του 28χρονου παιδεραστή φέρεται να είχε πιάσει τον γιο της να ασελγεί πάνω στον 4χρονο, παρ' όλα αυτά δεν σταμάτησε την αποτρόπαια πράξη, αντ' αυτού τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι και να έχει πρόσβαση στο παιδί.

Η ζωγραφιά που πρόδωσε τον παιδόφιλο

Στο μεταξύ, η 52χρονη, που ήταν συνέχεια δίπλα στο παιδί, φέρεται να του ασκούσε ψυχολογική βία για να μη μιλήσει κι αποκαλύψει τη φρίκη που ζούσε. Ευτυχώς όμως, το παιδάκι «μίλησε» μέσα από τις ζωγραφιές του. Οι γονείς του 4χρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από δυο ζωγραφιές του παιδιού, τις οποίες ανακάλυψε ο πατέρας και τις έθεσε υπόψη παιδοψυχολόγου. Η μία ζωγραφιά ήταν ένα μαύρο σύννεφο, στην οποία το παιδάκι παρομοίωσε την ψυχολογία του, και η άλλη, αυτή που σόκαρε το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο κι όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο για το τι σημαίνει, απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο, Δημήτρη Κραβαρίτη.

Το μαρτύριο που βίωνε το παιδί στα χέρια του δράστη διήρκεσε από την 1η Μαρτίου 2021 έως τα τέλη Μαΐου της ίδια χρονιάς, με τους γονείς αμέσως μετά την ανακάλυψη των αρρωστημένων πράξεων να σπεύδουν σε καταγγελία τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Κραβαρίτη, ωστόσο, συνέχισε και συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, όμως η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία κι αναμένεται η απόδοση δικαιοσύνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA