Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 47χρονος άνδρας, ο οποίος προσπαθούσε να αλλάξει το λάστιχο σε ένα ημιφορτηγό, όμως ο γρύλος είτε λύθηκε είτε έσπασε με αποτέλεσμα να τον πλακώσει το βαρύ όχημα και να πεθάνει επί τόπου. Ο νεκρός, αλβανικής καταγωγής, ήταν πατέρας δύο παιδιών και προσπαθούσε να επιδιορθώσει το σκασμένο λάστιχο ενός φίλου του. Το συμβάν σημειώθηκε, σήμερα το πρωί, στην οδό Μιχαήλ Ψελλού, στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης και ο θάνατος του 47χρονου ήταν ακαριαίος. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το ΑΤ Χαριλάου Ανάληψης.

Ατομα από γειτονική επιχείρηση είχαν δει τον 47χρονο νωρίτερα το πρωί να κάνει εργασίες στο αυτοκίνητο, ωστόσο μετά από περίπου δύο ώρες, είδαν τα πόδια του ακίνητα και κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, ενημερώνοντας ταυτόχρονα την αστυνομία για το περιστατικό. Οπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, τον έβλεπε να εργάζεται κάτω από το αυτοκίνητο αλλά ποτέ δεν πήγε το μυαλό του ότι μπορεί να είχε καταπλακωθεί και να κείτεται νεκρός. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και οχήματα της Πυροσβεστικής για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό του ατόμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA