Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το ριάλιτι του «Power of Love» είχε περάσει ο 36χρονος Α.Κ. που συνελήφθη την Τρίτη (1/11) στη Λεπτοκαρυά Κατερίνης για κατοχή ναρκωτικών. Ο άνδρας είναι γνωστός πρώην παίκτης σε ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ και στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν - σύμφωνα με την Αστυνομία - ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων. Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου οι αστυνομικοί «ξετρύπωσαν» τα ναρκωτικά που έκρυβε. Οπως φαίνεται στα πλάνα, ο συλληφθείς είχε φτιάξει ειδική «κρύπτη» για να τα κρύβει μέσα στο όχημα.

Οπως αναφέρουν οι Αρχές, κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA