Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγήθηκαν άλλοι δύο εμπλεκόμενοι της υπόθεσης του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς η ανακρίτρια δεν πείστηκε από τα επιχειρήματα που κατέθεσαν οι δύο συλληφθέντες κι αποφάσισε να διατάξει την προφυλάκιση τόσο του 35χρονου εισοδηματία, όσο και του 39χρονου σεκιουριτά, οι οποίοι φέρονται να βίασαν την ανήλικη μαθήτρια, την οποία εξέδιδε ο παιδόφιλος, παιδοβιαστής και μαστροπός, Ηλίας Μίχος.

Αμφότεροι, ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία την προηγούμενη εβδομάδα για να απολογηθούν, όπερ κι εγένετο. Σήμερα, Τρίτη πέρασαν το κατώφλι της εισαγγελίας και απολογήθηκαν για το κακούργημα που τους αποδίδεται της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής. Ο 39χρονος κατηγορούμενος ο οποίος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, κατά την απολογία του υποστήριξε πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση στην οποία δεν την βίασε. Σε ό,τι αφορά στον έτερο προφυλακισμένο, τον 35χρονο εισοδηματία, αυτός φέρεται να βίασε τρεις φορές το κορίτσι.

Ερχονται άλλα 3 εντάλματα, ταυτοποιούνται συνεχώς συνομιλητές

Την ίδια στιγμή, η ανακρίτρια είναι έτοιμη να διατάξει κι άλλα εντάλματα σύλληψης για τουλάχιστον τρεις ακόμη άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες αντάλλαξαν με το παιδί άσεμνες φωτογραφίες καθώς και σκληρά μηνύματα μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, ενώ κάποιοι προχώρησαν και σε βιντεοκλήση με άσεμνες πράξεις. Πρόκειται για αδικήματα, τα οποία είναι εξίσου κακουργηματικού χαρακτήρα κι αφορούν στην παιδική πορνογραφία. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει ότι η μικρή βιάστηκε, ωστόσο, η ανακρίτρια θέλει να διασταυρώσει τα στοιχεία από την κατάθεση του παιδιού με τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να καταλήξει στις κατηγορίες που θα τους απαγγείλει.

Αλλωστε, η έρευνα προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς κι από τους 213 που φέρονται να συνομίλησαν με το κορίτσι στο Blindchat, τουλάχιστον 150 εξ αυτών έχουν ταυτοποιηθεί και οι Αρχές τους περνάνε από κόσκινο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA