Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη Μεσσήνη. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως πρόκειται για την 13η γυναικοκτονία μέσα στο 2022, η οποία σημειώνεται σχεδόν ένα μήνα μετά το διπλό φονικό στην Καβάλα. Συγκεκριμένα, ένας 81χρονος, κάτω υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, άρπαξε μία βαριοπούλα και άρχισε να χτυπά με μανία την 62χρονη σύζυγό του σε όλο της το σώμα ενώ εκείνη κοιμόταν, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να βρει μαρτυρικό θάνατο. Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πήρε ένα μαχαίρι και έβαλε τέλος στη ζωή του, κόβοντας τον λαιμό του.

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία

Ο γιος του ζευγαριού κατέθεσε στις Αρχές αναφέροντας πως οι γονείς του ήταν αγαπημένοι αλλά φέρονται να είχαν κάποιους καυγάδες μεταξύ τους. Ο 81χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιεροψάλτης στην εκκλησία του χωριού, ενώ ασχολούνταν επαγγελματικά με γεωτρήσεις φέρεται να είχε κάποιες ανησυχίες για κάποια μικροπροβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ η 62χρονη ήταν καλά στην υγεία της.

Στο σπίτι της οικογένειας βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας από την Καλαμάτα, ενώ έχει κληθεί και ιατροδικαστής για να επιβεβαιώσει το εφιαλτικό σκηνικό. Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση και από τον δεύτερο γιο δράστη και θύματος, αλλά και από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν τι οδήγησε στην τραγωδία. Οι συχωριανοί του ζευγαριού είναι συγκλονισμένοι: «Αυτό που έχει συμβεί είναι συγκλονιστικό. Δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τον οδήγησε εκεί. Ήταν ήρεμος άνθρωπος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA