Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υφ όρον απόλυση καλώς ή κακώς υπάρχει, αλλά ο παιδόφιλος δεν γιατρεύεται» λέει ο πρόεδρος της Ενωσης Ποινικολόγων Γιάννης Γλύκας με αφορμή την νοσηρή καθημερινότητα που βιώνει η κοινωνία με ανυπεράσπιστα παιδιά να γίνονται έρμαια των διαστροφών κάποιων ενηλίκων, που δεν θα γίνουν ποτέ... άνθρωποι. «Κάποιοι τον βγάζουν, δεν βγαίνει μόνος του. Ο Νόμος άλλαξε τον Νοέμβριο του 2021. Πλέον υπάρχουν τα 4/5 έκτισης ποινής για τα αδικήματα που αφορούν τα γενετήσια αδικήματα» τόνισε ο κ. Γλύκας μιλώντας στο Open με αφορμή την αποφυλάκιση του παιδοβιαστή με το λευκό βαν που βίασε δύο παιδιά κι αποπειράθηκε να βιάσει κι άλλο στο Λαύριο και το 2015 μπήκε στη φυλακή. Η ποινή του ήταν 25 χρόνια και σήμερα είναι έξω περιτριγυρίζοντας παιδάκια...

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του ψυχιάτρου Σούρα, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος: «Δεν γιατρεύεται, δεν είναι αρρώστια η παιδεραστία. Στην Ελλάδα δυστυχώς η παιδεραστία έχει παραθυράκια και τα πορνοκτήνη απλώνουν χέρια στα παιδιά μας. Τα ίδια θα κάνει κι όταν αποφυλακιστεί. Τα ίδια ακριβώς. Είναι άνθρωποι σεξουαλικά διεστραμμένοι και γι αυτούς δεν υφίσταται η λέξη σωφρονισμός. Οταν δεν είναι ασθένεια τι να θεραπεύσεις, τι να σωφρονίσεις; Η λύση είναι όταν βγαίνουν να παρακολουθούν με βραχιολάκια, να τους τοιχοκολλούν τις φωτογραφίες στις γειτονιές και να ξέρουν όλοι ποιοι είναι. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει» κατέληξε.

Ο κ. Σούρας ήταν λάβρος κατά της Δικαιοσύνης και για την υπόθεση του 28χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κραβαρίτη Αγρίνιο για τον οποίο ενώ είχαν δοθεί ακόμα και τα πλήτη στοιχεία του στη δημοσιότητα, ότι αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο για παιδάκια, ο παιδόφιλος κυκλοφορούσε ελεύθερος, ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν έχει ασκηθεί δίωξη στη μάνα του, η οποία ήταν babysitter του 4χρονου, στο οποίο φέρεται να ασελγούσε ο ανώμαλος γιος της κι εκείνη φέρεται να κάλυπτε την νοσηρή του φύση. Τελικά, ο στρατιωτικός εισαγγελέας (σ.σ.: κατά την τέλεση των αποδιδόμενων πράξεων υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία) αποφάσισε να διατάξει την προφυλάκισή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA