Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολο και πιο σκοτεινό αποδεικνύεται το αρρωστημένο σκηνικό που είχε στηθεί γύρω από το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, με τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα ραντεβού που έκλεινε ο Ηλίας Μίχος να είναι συγκλονιστικές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το παιδί δεν πήγαινε μόνο σε ραντεβού σε ξενοδοχεία, airbnb και αυτοκίνητα, αλλά τουλάχιστον σε μία περίπτωση αναγκάστηκε να πάει και στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων, ο οποίος φέρεται να την έχει βιάσει τουλάχιστον 3-4 φορές, όπως, περιέγραψε η ανήλικη στην τέταρτη κατάθεσή της. 

Διαβάστε ακόμη: Το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Markos είναι εδώ: Η εξόρμηση στην Αρκαδία συνεχίζεται

«Κάποια στιγμή ο Μίχος μου είπε ότι θα με πάει σε έναν άνδρα που ήθελε να με συναντήσει. Αντίθετα από τις άλλες φορές που με πήγαινε σε αυτοκίνητα, εκείνη τη φορά με πήγε σε ένα σπίτι. Ηταν το σπίτι του Ι.Δ. στον Κορυδαλλό. Μάλιστα στον επάνω όροφο μου είπε ότι έμενε η μητέρα του, η οποία είχε προβλήματα υγείας και την πρόσεχε». Οταν το παιδί ρωτήθηκε πόσες φορές συνάντησε τον συγκεκριμένο άνδρα, εκείνο απάντησε: «Ή τρεις ή τέσσερις. Δεν θυμάμαι καλά».

«Ελα να πάμε ένα διήμερο ταξιδάκι»

Οι βιαστές του παιδιού είχαν πολλές διαστροφικές φαντασιώσεις που δεν έμεναν στα ραντεβού της μιας ώρας! Κάποιοι έφταναν στο σημείο να θέλουν να πάρουν το παιδί σε διήμερο ταξίδι σαν να είχαν απέναντί τους «επαγγελματίες συνοδούς». «Ενας άνδρας, ο Α.Μ. ήταν ένας γεμάτος κύριος που είχε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ήθελε να με πάει εκδρομή, όπως μου είπε και να μείνουμε σε κάποιο ξενοδοχείο εγώ και αυτός. Μου είπε ''...έλα να σε πάω ένα διήμερο ταξιδάκι''. Ηταν πατέρας δύο παιδιών όπως μου είχε πει. Εγώ δεν ήθελα να φύγω και να πάω μαζί του και δεν θα μπορούσα να λείψω για δύο ημέρες από το σπίτι μου χωρίς να με ψάξει η οικογένειά μου». 

Ερχονται νέα εντάλματα

Οι Αρχές έχοντας συλλέξει πάρα πολλά στοιχεία από όσα έχει αναφέρει το παιδί στην τρίτη και την τέταρτη κατάθεσή του, έχουν προχωρήσει και σε άλλες ταυτοποιήσεις προσώπων που τουλάχιστον αγόρασαν φωτογραφίες του παιδιού από τον Ηλία Μίχο, ή θέλησαν να συναντήσουν το παιδί, αλλά δεν προχώρησαν σε ραντεβού. Ωστόσο, μία περίπτωση εξ' αυτών πήγε σε ραντεβού και έφυγε την τελευταία στιγμή με το αυτοκίνητό του, όταν είδε ξαφνικά στο σημείο του ραντεβού ένα περιπολικό να περνάει. Ολα τα στοιχεία έχουν διαβιβαστεί στην ανακρίτρια και θεωρείται θέμα χρόνου να προκύψουν και νέα εντάλματα συλλήψεων που θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο κατηγορουμένων με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας. 

Σε απεργία πείνας η μητέρα

Σοβαρές εξελίξεις αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα και με το θέμα της μητέρας του παιδιού που παραμένει προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Η 38χρονη έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης μέσω των δικηγόρων της Απόστολου Λύτρα και Ασπασίας Ταραχοπούλου, όμως, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι αυτό θα γίνει αποδεκτό από το δικαστήριο που θα εξετάσει το αίτημα. Μάλιστα, η μητέρα έχει εκδηλώσει στους δικηγόρους της την απόφασή της να προχωρήσει σε απεργία πείνας εάν κριθεί αρνητικά το αίτημα και συνεχίσει να παραμένει φυλακισμένη. Η ίδια λέει καθημερινά στους δικηγόρους της ότι δεν μπορεί να την κρατάνε στη φυλακή ενώ δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία εναντίον της. Παράλληλα, σχεδόν σε καθημερινή βάση ζητάει να έχει επικοινωνία με την 12χρονη κάτι που μέχρι σήμερα της απαγορεύεται, ενώ πριν από λίγες ημέρες ημέρες δέχτηκε επίσκεψη από τον πατέρα, τη θεία και τα υπόλοιπα αδέλφια της 12χρονης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA