Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δράση του Ηλία Μίχου συνεχίζει να σοκάρει και συνεχώς βγαίνουν στο προσκήνιο αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δράση του. Ο παιδοβιαστής, παιδόφιλος και μαστροπός από το Αγρίνιο, εκτός από την 12χρονη που βίαζε κατ' εξακολούθηση κι εκπόρνευε, αναγκάζοντάς την να βιάζεται κι από άλλους διαστροφικούς παιδόφιλους, φέρεται να είχε προσεγγίσει κι άλλα ανήλικα κορίτσια, λίγο μεγαλύτερα από την παθούσα, για να τα εξωθήσει κι αυτά στην πορνεία. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 οι Αρχές φοβούνται ότι όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης ενδέχεται να ανακαλύψουν «ανήλικο στρατό» υπό τον 53χρονο από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου, 14χρονα κορίτσια καταγγέλλουν ότι είχαν επαφή με τον Μίχο. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Αρχές εξετάζουν τι είδους επαφή είχαν. Αν δηλαδή είχαν μία προφορική συζήτηση ή είχαν κακοποιηθεί και εκείνα σεξουαλικά από τον Μίχο. Ωστόσο, οι Αρχές θεωρούν πως αν επαληθευτούν οι φόβοι τους για ασέλγεια στα 14χρονα κορίτσια, τότε θα βρισκόμαστε μπροστά σε έναν «ανήλικο στρατό» που ικανοποιούσε τις ορέξεις του Μίχου και των υπόλοιπων παιδόφιλων.

Θέλει να πάρει την 12χρονη στην Λευκάδα η θεία

Σε ό,τι αφορά στο κοριτσάκι, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, η 12χρονη που φιλοξενείται μαζί με τα αδέρφια της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει σταματήσει το σχολείο. Παράλληλα, αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες από την πλευρά της θείας της, της αδελφής του πατέρα της, για να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού, και να την πάρει στην Λευκάδα όπου ζει για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, μακριά από τα μαρτυρικά Σεπόλια κι ό,τι θυμίζει τον εφιάλτη που βίωνε από τον Μίχο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA