Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/11) στον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω, καθώς γύρω στις 15:30 μια γυναίκα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στις γραμμές. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι με εννέα πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα. Ευτυχώς, το θρίλερ είχε αίσιο τέλος καθώς, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η γυναίκα απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού τραυματισμένης γυναίκας που εντοπίστηκε ανάμεσα στις ράγες και διερχόμενο συρμό, στον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω Αττικής και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα», ενημερώνει η Πυροσβεστική μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, κλειστοί είναι οι σταθμοί Αιγάλεω και Αγία Μαρίνα. Η κίνηση στη γραμμή 3 του Μετρό προσωρινά γίνεται μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Αγία Βαρβάρα και Ελαιώνας - Δ. Πλακεντίας -Αεροδρόμιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA