Μενού
sexualiki-parenoxlisi
Σεξουαλική παρενόχληση | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου η Αστυνομία στην πόλη των Ιωαννίνων, καθώς σε βάρος του νερού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Όπως αναφέρει το ipeirotika.gr, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, ο κατηγορούμενος οδηγώντας ποδήλατο προσέγγισε την νεαρή την ώρα που εκείνη περπατούσε και την παρενόχλησε σεξουαλικά, ενώ προέβη εναντίον της σε πράξη, με την οποία πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: «Βροχή» οι καταγγελίες παιδιών - «Προσπαθούσα να το σκάσω, φοβάμαι για την αδελφή μου»

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, τον εντόπισαν μετά από λίγο στην ευρύτερη περιοχή και τον συνέλαβαν. Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς του ανήλικου δράστη για παραμέληση της εποπτείας του. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA