Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια νέα σημαντική τροπή παίρνει η υπόθεση της καταγγελίας της νεαρής Ευγενίας, ενός από τα παιδιά που μεγάλωσαν στην «Κιβωτό του Κόσμου» και μεταξύ άλλων έχει καταγγείλει ότι η ΜΚΟ την ανάγκασε να προχωρήσει σε άμβλωση! Ωστόσο, ο Αγγελος, ο αδελφός της Ευγενίας που συγκλόνισε με την εμφάνισή της πριν από μερικές ημέρες μιλώντας στην εκπομπή Live News, ισχυρίζεται ότι η 20άχρονη είναι ψεύτρα και ότι έχει πληρωθεί για να κάνει αυτές τις καταγγελίες και να κάνει κακό στην Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο!

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του κόσμου: «Του έχει κάνει κι άλλα πράγματα και ντρέπεται να τα πει» - Σοκάρει η μητέρα του 19χρονου

Η νεαρή κοπέλα είχε υποστηρίξει ότι εκδιώχθηκε από την «Κιβωτό του Κόσμου», επειδή έκανε άμβλωση, όμως, σύμφωνα με τον αδερφό της που μίλησε στην εκπομπή T-live, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά: 

«Ολα αυτά που λέει η αδελφή μου η Ευγενία είναι ψέματα. Πρώτον, για το καπάκι της τουαλέτας που λέει ότι τη χτύπησαν στο Βόλο, είχε γίνει ένα δικαστήριο το 2015 και αποδείχτηκε ότι έλεγε ψέματα. Λίγες ημέρες μετά την καταγγελία στην Αστυνομία, ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσα στη δομή, λέγοντας ότι είχε πει ψέματα και ότι είχε καταλάβει το λάθος της. Όταν πήγε στη Χίο, επίσης, δεν μπορούσε να προσαρμοστεί και είχε διαγνωστεί με ψυχολογική διαταραχή», είπε αρχικά ο Αγγελος που έχει ζήσει και ο ίδιος 11 χρόνια μέσα σε δομές της Κιβωτού.

Παράλληλα, για το περιστατικό της άμβλωσης, υποστηρίζει: «Η Κιβωτός της είπε αν θες να κρατήσεις το παιδί μπορούμε να σε βοηθήσουμε να βρεις ένα σπίτι, μία δουλειά και να το μεγαλώσεις. Ποτέ δεν την προέτρεψαν να ρίξει το παιδί. Εκείνη φοβήθηκε, το ξανασκέφτηκε ίσως και έκανε πίσω. Μόνη της πήγε και έριξε το παιδί και σήμερα λέει όλα αυτά τα ψέματα, πιθανότατα επειδή κάποιος την έχει πληρώσει. Η αδερφή μου είναι ψεύτρα. Εσείς δεν την ξέρετε καλύτερα από εμένα».  

Και συνέχισε: «Η Κιβωτός της έφερε μέχρι και το αγόρι της μπροστά και είχαν πει να το κρατήσουν, να το μεγαλώσουν, να της βρουν και σπίτι και δουλειά. Εκείνη δεν ήθελε να αναλάβει τις ευθύνες της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA