Μενού
  • Α-
  • Α+

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους οδηγούς που χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Λόγω της πτώσης βράχων τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο οδόστρωμα, έχει κλείσει το ρεύμα προς την πρωτεύουσα, από την Κινέτα ως και τα Μέγαρα, με την κυκλοφορία να γίνεται από την παλιά Εθνική Εθνική Οδό. Αυτό έχει επιφέρει μεγάλες καθυστερήσεις καθώς χρειάζεται ως και μιάμιση ώρα για να φτάσει κάποιος στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη: Εθνική Οδός: Εχει κλείσει κομμάτι της Αθηνών - Κορίνθου λόγω πτώσης βράχων

Η εκτροπή στον παλιό δρόμο, στην Κακιά Σκάλα, είναι για μία απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων από τον κόμβο Κινέτας ως τον κόμβο Μεγάρων και από την πρώτη στιγμή έχουν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές. Μάλιστα σύμφωνα με την τροχαία, η εκτροπή θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 2 ώρες.

Νωρίς το πρωί λόγω της κακοκαιρίας, κομμάτια βράχου έπεσαν στον δρόμο, κατρακυλώντας πάνω από το τούνελ, στο ρεύμα προς Αθήνα. Οι βράχοι προσέκρουσαν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα, χωρίς ωστόσο να προκληθούν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές. Η τροχαία έχει αποκλείσει από νωρίς το κομμάτι του δρόμου και ειδικά συνεργεία εξετάζουν τα τοιχώματα για τυχόν άλλα προβλήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA