Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία νέα πτυχή της υπόθεσης που επηρεάζει τις έρευνες γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, παρουσίασε η θεία του κοριτσιού που ήταν και αυτή που ανακάλυψε και αποκάλυψε τα όσα βίωνε η ανιψιά της από τον Ηλία Μίχο στα Σεπόλια. Η θεία του παιδιού μιλώντας στην εκπομπή Live News, αναφέρθηκε σε συζητήσεις που είχε αυτό το διάστημα με το θύμα και αποκάλυψε ότι ο Ηλίας Μίχος είχε και άλλο κινητό, το οποίο κατάφερε και έκρυψε προτού συλληφθεί και προφυλακιστεί. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι μέσα στη συσκευή αυτή βρίσκονται πολλά στοιχεία ανδρών στους οποίους ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι στο σπίτι τους!

Διαβάστε ακόμη: Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Φρίκη στη δίκη για την 8χρονη που την κλείδωναν μάνα και γιαγιά γυμνή και νηστική

«To τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία αυτός, δεν του το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, επάνω στην σύγχυση, το εξαφάνισε αυτό το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια. Υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω, υπάρχουν και άλλοι μάλλον, για να μην πω πάρα πολλοί, οι οποίοι δεν έχει γίνει τίποτα με αυτούς. Εγώ αναρωτιέμαι κάποιος ειδικός από τις τηλεφωνικές εταιρείες δεν μπορεί να εντοπίσει αυτή τη συσκευή; Ή δεν μπορούν να βρούνε αυτά τα στοιχεία χωρίς την τηλεφωνική συσκευή;» είπε αρχικά η θεία του παιδιού.

«Θεία λείπει το άλλο κινητό του Μίχου»

Μάλιστα, όπως αναφέρει, η 12χρονη σε συνομιλία που είχαν μεταξύ τους, της είπε ότι λείπει το ένα κινητό του Μίχου: «Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνά του, λείπει λέει ένα κινητό τηλέφωνο που δεν του βρήκανε, από το οποίο μιλούσε με αυτούς που τους πήγαινε το κορίτσι στα σπίτια τους. Αν δεν βρουν λοιπόν αυτό το τηλέφωνο, ή αν δεν μπορεί κάποια εταιρεία τηλεπικοινωνιών να βρει τα στοιχεία που λείπουν, τότε δεν ξέρω τι γίνεται με όλα αυτά. Να βρουν τη συσκευή και με ποιους μιλούσε ο κύριος. Να βρουν όλους αυτούς που δέχονταν το παιδί στα σπίτια τους. Δυστυχώς για εμένα, για το παιδί, για όλους μόνο έτσι θα υπάρξει δικαιοσύνη».

«Ενας απλός hacker θα είχε ήδη βρει τα στοιχεία»

Παράλληλα, η θεία αποκαλύπτει πως στην υπόθεση εμπλέκονται και πολλά άλλα άτομα τα οποία δεν έχουν μπει στο «κάδρο» των ερευνών αφού δεν έχει γίνει ολοκληρωτική περισυλλογή των στοιχείων από τα κινητά τηλέφωνα: «Υπάρχουν και άλλα άτομα σε ένα τηλέφωνο που βρήκανε της μικρής που ήταν σπασμένο. Η μικρή μου είπε ότι: ''εκεί θεία υπάρχουν και άλλοι'' και λέει είχε κάνει δύο φορές επαναφορά και της είπανε από την αστυνομία ότι δεν μπορούν ίσως να βρούνε τα στοιχεία. Εναν hacker να βάλεις, θα στα βρει όλα και επαναφορά να έχεις κάνει, δεν μπορεί να χάνονται όλα. Είχε κάνει λέει δύο φορές επαναφορά και ότι υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα σε εκείνο το τηλέφωνο.

Εγώ θέλω να πιαστεί και ο τελευταίος, δεν θέλω να την γλιτώσει κανείς από αυτό το πράγμα. Θέλω να πάρουν αυτό που τους αξίζει, όπως καταστρέψανε εμένα, το παιδί, να καταστραφεί όλη τους η ζωή, να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ξανά έξω και όχι να φοβάται το παιδί και να είναι με τις κουκούλες μέσα στο σπίτι και να μην θέλει να βγει έξω».

«Βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο και φοβάται»

Η θεία της 12χρονης που πρώτη ανακάλυψε και αποκάλυψε την κακοποίηση της ανιψιάς της από τον Ηλία Μίχο στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, μίλησε στην ίδια εκπομπή και για τη σημερινή κατάσταση του παιδιού και όσα είπε σοκάρουν, αφού το κορίτσι ακόμα και σήμερα δεν έχει δεχτεί ψυχολογική υποστήριξη με τις Αρχές να θεωρούν ότι δεν θα πρέπει να επηρεαστεί η κρίση της ενόψει της συνέχειας των καταθέσεων και περισυλλογής στοιχείων. Μάλιστα, όπως τόνισε, το κορίτσι βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, πιστεύοντας ότι ευθύνεται για το γεγονός ότι η μητέρα του είναι προφυλακισμένη!

Μεταξύ άλλων, περιγράφει το πώς κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και ξετύλιξε το κουβάρι των Σεπολίων για το μαρτύριο του παιδιού. Παράλληλα, βγάζει κραυγή απόγνωσης για να σωθεί το παιδί από όσα τραυματικά βιώματα έχει αποκτήσει: «Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω και στο χαμόγελο του παιδιού 2 μήνες αρνούνταν να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο καταλάβατε γιατί εδώ πάντα χαιρόταν όταν ερχόταν δεν περίμενα τόσο τραγική κατάστασής ''δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου θέλω την μαμά'' μου λέει συνέχεια» είπε αρχικά η θεία της 12χρονης.

Και προσθέτει: «Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου κανένας μας τίποτα, βλέπαμε ένα κανονικό παιδί το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο εγώ σκεφτείτε ψυχολογικά δηλαδή ήμουνα τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ έβλεπα εγώ εφιάλτες και τι έβλεπα».

Η θεία της 12χρόνης του Κολωνού είναι το πρόσωπο που βοήθησε να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση και σήμερα αυτή που βοηθά την μικρή να σταθεί όρθια καθώς την έχει στο πλευρό της. «Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί είναι όλα τα παιδιά είναι και τα μωρά είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα όλα υποφέρουνε από αυτό το πράγμα είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη δηλαδή τι φοβόσουνα να πάει που στην Αυστραλία θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της γιατί έχει τρέλα με τα παιδιά», περιγράφει.

«Της πήρα για πλάκα το κινητό και... πάγωσα»

Στην αποκλειστική της συνέντευξη στο Live News μιλάει για την στιγμή της αποκάλυψης από όπου ξεκίνησαν όλα. «Εγώ έβλεπα ας πούμε της έλεγα είμαστε διακοπές το έλεγα όμως πολύ χαλαρά δεν καταλάβαινα κάτι άλλο είμαστε διακοπές γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο, παίζω θεία παιχνίδια παίζω παιχνίδια και κάποια στιγμή απλώς κράταγε γιατί ήταν ένα σπασμένο τηλέφωνο τα κράταγε και τα δύο στα χέρια της της το έκανα τελείως για πλάκα δηλαδή τα τραβάω από τα χέρια μου έτσι ότι αμάν ρε με αυτά τα τηλέφωνα και εκεί είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό είδα φόβο Κι εγώ πάγωσα.

- Δημοσιογράφος: Δηλαδή ουσιαστικά είναι εκείνη την ώρα όλα ξεκίνησαν από το βλέμμα του παιδιού;

- Από την αντίδραση και ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο όπως το πήρα εγώ στο χέρι μου σηκώθηκε απότομα ενώ βλέπω εγώ το μήνυμα και μου το κλειδώνει, εκεί έγινε όλο αυτό», δήλωσε. Όπως τόνισε επίσης, η μικρή είναι ακόμα σε σοκ και κλαίει όλη μέρα, ενώ έχει ανάγκη για στήριξη από ειδικούς, «...καθώς ως τώρα η στήριξη που έχει από ψυχολόγους είναι ανύπαρκτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA