Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 24χρονος Τ.Κ. έκοψε το νήμα της ζωής της Χ.Μ. λίγο πριν κλείσει τα 19 της χρόνια, στο σπίτι που διέμεναν στην Καστέλλα του Πειραιά. Ο 25χρονος δράστης, αφού πυροβόλησε και σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη σύντροφό του, κάλεσε την αστυνομία και παραδόθηκε.

Λίγη ώρα πριν, με ανάρτησή του στα social media έδειξε πως υπήρχε ερωτική αντιζηλία προς το πρόσωπο της 19χρονης κοπέλας. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς λίγο πριν τον συλλάβουν, ότι τη ζήλευε.  Ο 23χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σπίτι της τη 19χρονη με δύο σφαίρες στο κεφάλι. «Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα» έγραψε ο 23χρονος.

O 25χρονος μετά τη δολοφονία της 19χρονης προσπάθησε να φύγει από την περιοχή και τελικά νωρίς το πρωί παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θέατρου εκεί οπού ομολόγησε την πράξη του. «Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα την σύντροφό μου. Την πυροβόλησα και την σκότωσα. Είναι νεκρή στο σπίτι», ήταν τα πρώτα του λόγια. Ο 25χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ όπως επίσης είχε κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πυροβόλησε και σκότωσε τη 19χρονη. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος το πρωί της Κυριακής οδηγείται στα δικαστήρια Πειραιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA