Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία νέα γυναικοκτονία σοκάρει το Πανελλήνιο λίγο πριν την εκπνοή του 2022. Συνολικά, 17 γυναίκες έχασαν την ζωή τους από τους νυν ή εν διαστάσει συντρόφους τους το τρέχον θύμα. Το τραγικό θύμα της χθεσινής δολοφονίας στον Πειραιά είναι μόλις 19 χρονών. Ο 25χρονος σύντροφός της ζήλευε παθολογικά, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να την πυροβολήσει στο κεφάλι και να την αφήσει να κολυμπά μέσα στο ίδιο της το αίμα, μέχρι να πάρει την απόφαση να καλέσει την Αστυνομία και να παραδοθεί. Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση είναι πολλά: Που βρήκε το όπλο και γιατί το είχε στο διαμέρισμα; Που πήγε μετά τη δολοφονία, δεδομένου ότι είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παραδόθηκε αμέσως αλλά πρώτα πήγε να περπατήσει για να «ξεθολώσει» το μυαλό του.

Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Λίγη ώρα πριν, με ανάρτησή του στα social media έδειξε την.... αρρωστημένη ζήλια του ως αιτία που έφτασε να σκοτώσει την 19χρονη γυναίκα. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς λίγο πριν τον συλλάβουν, ότι τη ζήλευε. Ο 23χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σπίτι της τη 19χρονη με δύο σφαίρες στο κεφάλι. «Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα» γραψε ο 23χρονος.

Το χρονικό της ζήλιας που όπλισε την σκανδάλη

Η παράφορη ζήλια, οι εμμονές και η κοκαΐνη έκαναν τον 23χρονο μπάρμαν να δολοφονήσει την 19χρονη σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να παραδοθεί. Το σκηνικό του θανάτου στήθηκε άγρια χαράματα στο διαμέρισμα που έμενε το ζευγάρι στα Καμίνια. Αυτός, που δούλευε σε ένα μπαρ στην Τρούμπα, μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά του. Το ίδιο και η 19χρονη που εργαζόταν σε νυκτερινό κατάστημα στην Καλλιθέα.

Για άλλη μια φορά, άρχισαν να τσακώνονται και αιτία όπως είπε ο ίδιος ο Αλβανός στους αστυνομικούς, ήταν ότι ζήλευε την κοπέλα. Σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε) και πυροβόλησε την 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι. Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή και τον δράστη να τους περιμένει. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA