Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό της, κάνει η Όλγα Δημητρακοπούλου, που πριν από 10 μήνες, στις 14 Ιανουαρίου 2022, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της. «Την πήγανε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη. Αυτός την είχε παρατήσει και έφυγε. Απλώς πήρε την αδερφή του τηλέφωνο και της λέει "ειδοποίησε ασθενοφόρο γιατί πρέπει να σκότωσαν την Όλγα"», περιγράφει η μητέρα του θύματος.

Διαβάστε ακόμα: Bόλος: 13χρονη έζησε τη φρίκη από την μητέρα της - Σήμερα καταγγέλλει και τον πατέρα της

«Από τότε στην πραγματικότητα είναι σε μία κατάσταση "φυτού" και δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις βασικές βιολογικές της ανάγκες», αναφέρει από την πλευρά του ο δικηγόρος της 40χρονης, Λουκάς Πουρσανίδης. Η Όλγα έμεινε για τρεις μήνες στην εντατική και συνεχίζει σε κέντρο αποκατάστασης από τις 9 Σεπτεμβρίου.  Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ιατρό, Κωνσταντίνο Γραμμουτσιάνο, η Όλγα «έχει αρχίσει λίγο να κινητοποιείται, να σηκώνεται, να στηρίζεται κυρίως στο δεξί της πόδι». «Δεν είχε τη δυνατότητα ούτε για βλεμματική επαφή, δηλαδή να εστιάσει το βλέμμα της στο βλέμμα μας», αναφέρει η κοινωνική λειτουργός, Ηλιάνα Βέργου. Ο δράστης της επίθεσης, ο πρώην σύντροφος της Όλγας, κρατείται στις φυλακές Λάρισας μέχρι τη δίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA