Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στον εναέριο χώρο του Παναμά, όταν ένας κεραυνός χτύπησε ένα αεροπλάνο Boeing 737 MAX με 140 επιβάτες.
Το αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 30.000 ποδιών και είχε ξεκινήσει τη διαδικασία προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο Τοκουμέν του Παναμά, όταν ξαφνικά ένας κεραυνός το χτυπά στο ρύγχος του.
Τις στιγμές κατέγραψε κάμερα η οποία βρισκόταν μέσα στο πιλοτήριο. Οι πιλότοι που εκείνη την ώρα είχαν συνηθίσει να πετούν στο απόλυτο σκοτάδι, δεν χάνουν την ψυχραιμία τους και συνεχίζουν κανονικά τη διαδικασία της προσγείωσης.
Ευτυχώς, για όλους δεν υπήρξαν παραπάνω προβλήματά αφού το αεροπλάνο κατάφερε να προσγειωθεί με απόλυτη επιτυχία. Ο μηχανικός του αεροσκάφους μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας που έζησε φαίνεται να δήλωσε ότι «Τρόμαξα πολύ. Φυσικό, είναι. Ωστόσο, έχουμε εκπαιδευτεί για παρόμοιες καταστάσεις και δεν ήταν η πρώτη φορά που έζησα ένα χτύπημα κεραυνού».
- Η σφαγή σε ντίσκο του Πειραιά από το 1991: Έγινε για ένα... σκούντημα
- Όταν ο παππούς «Τσιτσιπάς» έπαιζε στο Μουντιάλ: Η πορεία και το χρυσό στους Ολυμπιακούς
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.