Αποκλεισμένο παραμένει το Καπιτώλιο, καθώς αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε οδόφραγμα, σε σημείο ελέγχου στην περίμετρό του, τραυματίζοντας σοβαρά δύο αστυνομικούς της ασφάλειας του κτηρίου.
Ο οδηγός του οχήματος – που φέρεται αμέσως μετά το συμβάν να κινήθηκε απειλητικά κατά των αστυνομικών κρατώντας μαχαίρι – τραυματίστηκε από αστυνομικά πυρά.
Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι νεκρός, ενώ οι δύο αστυνομικοί νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Κάποιος έριξε ένα όχημα σε δύο αξιωματικούς» στο σημείο ελέγχου στη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι (τοπική ώρα) την Παρασκευή, δήλωσε νωρίτερα η αστυνομία του Καπιτωλίου.
«Ένας ύποπτος είναι υπό κράτηση. Και δύο αξιωματικοί τραυματίστηκαν. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο».
Βίντεο από τη σκηνή έδειξε ότι ένα μαύρο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις μπάρες ασφαλείας του Καπιτωλίου.
Μέλος των δυνάμεων ασφαλείας ανέφερε νωρίτερα στο Associated Press πως ανταποκρίθηκαν σε αναφορά για πιθανούς πυροβολισμούς σε παρακείμενο δρόμο.
Πηγή φωτογραφιών: ΑP
- Η βόμβα μέσα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ο υπασπιστής του Χρυσοχοΐδη και ο Παλαιοκώστας
- «Greek καμάκι» στο Love Island: Η απρόσμενη ελληνική λέξη που χρησιμοποίησε παίκτης για να «την πέσει»
- Αποχώρηση Κοκοτσάκη από το κόμμα Καρυστιανού: «Το εγχείρημα ακολούθησε διαφορετικό δρόμο»
- Η περιπέτεια της Ανθής Βούλγαρη και η ατάκα που τρόμαξε τον Χασαπόπουλο: «Έβγαλα σπυράκια σε όλο το σώμα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.