Ο πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε να ζητήσει από τους καθολικούς πιστούς να προσευχηθούν στην Παρθένο να παρέμβει για να μπορέσει να ξεπεραστεί η πανδημία του κορονοϊού.
Ο ιταλικός τύπος κάνει λόγο για έναν «μαραθώνιο προσευχής» των πιστών, οι οποίοι από την 1η Μαΐου και για 30 ημέρες καλούνται να μεταβούν σε τριάντα ρωμαιοκαθολικούς χώρους λατρείας σε όλο τον κόσμο, αλλά και να προσευχηθούν στο σπίτι τους και στις κατά τόπους εκκλησίες.
Η προσευχή προς την Παναγία θα μεταδίδεται καθημερινά, στις 6 το απόγευμα ώρα Ιταλίας, από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Αγίας Έδρας. Ο πάπας θα προσευχηθεί δημοσίως υπέρ του τέλους της πανδημίας την Πρωτομαγιά και στις 31 Μαΐου.
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
- Οι κόντρες για τα Ίμια, το... ευγενικό SMS στους γαλάζιους κι αυτό που ενώνει Καμμένο-Κασσελάκη
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη από το ραδιόφωνο - Δάκρυσε στο τέλος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.