Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καρπούζι με μουστάρδα: Blogger παρουσίασε απρόσμενο γευστικό συνδυασμό και έγινε viral

Στην Ελλάδα, αλλά και στην Τουρκία, όπως και στην Αίγυπτο, αρκετοί τρώνε το καρπούζι με φέτα, ένας blogger όμως το τερμάτισε: Έβαλε κάμποση μουστάρδα πάνω σε μια φέτα καρπουζιού και αποθέωσε το συνδυασμό! Ο Young Yuh, ο οποίος σαρώνει σε TikTok και Ιnstagram, υπεδειξε μάλιστα και συγκεκριμένη (αμερικανική) μάρκα μουστάρδας για το... γαρνίρισμα του καρπουζιού.

«Είναι ζουμερό, ταιριάζει τόσο καλά! Εμπιστευθείτε με, είναι τοοοοσο καλό!» λέει ο Young Yuh, στο βίντεό του! Το παράδειγμά του ακολούθησαν και άλλοι που θέλησαν να δοκιμάσουν το συνδυασμό, πάντως τα σχόλια των followers τους δεν ήταν όλα θετικά. Ο Young Yuh έχει λογαριασμούς με τεράστιο αριθμό ακολούθων και δημιούργησε και έναν ακόμη στο Instagram με food blogging, o οποίος αν και με μικρό αριθμό ακολούθων, είναι ήδη επιδραστικός. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA