Αντιεμβολιαστές προσπάθησαν να εισβάλλουν χθες, Δευτέρα. στα στούντιο του BBC στο White City του δυτικού Λονδίνου. Σε πλάνα και εικόνες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται αρνητές των εμβολίων να προσπαθούν να μπουν διά της βίας στο κτίριο της βρετανικής δημόσιας τηλεόρασης, σπρώχνωντας αστυνομικούς που είχαν παραταχθεί στην είσοδο. Οι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν «ντροπή σας» και έσπρωχναν τους αστυνομικούς επιχειρώντας να εισέλθουν στο κτίριο.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Sun: «Γνωρίζουμε για μια ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι, αφού ξεκίνησαν από το Shepherds Bush Green, έχουν συγκεντρωθεί τώρα έξω από γραφεία στο Wood Lane του White City. Δεν έχουν υπάρξει συλλήψεις. Οι παρόντες αστυνομικοί θα συνεχίσουν να ελέγχουν την κατάσταση».
Οι διαδηλώτες φέρεται να ανήκουν στην οργάνωση Official Voice, μια ομάδα η οποία ισχυρίζεται ότι οι πολίτες πρέπει να αποφασίζουν αν θέλουν να εμβολιαστούν και αντιδρά στην «πίεση» που ασκεί η βρετανική κυβέρνηση στον κόσμο να εμβολιαστεί. Όπως αναφέρει η Sun, οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν κατά της εφαρμογής των διαβατηρίων εμβολιασμού και του εμβολιασμού των παιδιών.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.