Μενού
  • Α-
  • Α+

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της blogger Gabby Petito φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του, καθώς βρέθηκε σορός που ταιριάζει στην αγνοούμενη κοπέλα. Η σορός που φέρεται να ανήκει στην Gabby Petito εντοπίστηκε στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ. Το πτώμα βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου ένα ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι είδε το βαν, την Petito και τον αρραβωνιαστικό της, καθώς ταξίδευαν μαζί.

Το ζευγάρι είπε ότι είδε το βαν στις 25 Αυγούστου και οι Αρχές εστίασαν σ' εκείνο το σημείο τις έρευνές τους, φτάνοντας τελικά στην εύρεση της σορού, που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ανήκει στην άτυχη κοπέλα. Στη Φλόριντα, διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του Λόντρι ζητώντας να εμφανιστεί και να συνεργαστεί με τις Αρχές. Η οικογένεια της Petito κάλεσε την οικογένεια του Λόντρι να τους βοηθήσει να βρουν την κόρη τους. Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφος της ΠετίτοΜπράιαν Λόντρι, επίσης αγνοείται από το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου. Ο 23χρονος δεν καταζητείται για κάποια εγκληματική πράξη, σύμφωνα με τους αξιωματούχους που ερευνούν την υπόθεση. Τελευταία φορά εθεάθη την περασμένη Τρίτη σε ένα τεράστιο βαλτώδες φυσικό καταφύγιο κοντά στην πόλη του North Port. Η τοπική Αστυνομία και το FBI τον αναζητούν αυτή τη στιγμή στο πάρκο.

Την Τετάρτη, το Αστυνομικό Τμήμα του Βόρειου Λιμένα στη Φλόριντα ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει τον αρραβωνιαστικό της Πετίτο ως πρόσωπο που ενδιαφέρει την έρευνά τους. Η οικογένεια της Πετίτο αποκάλυψε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι το τελευταίο μήνυμα που έλαβε στις 30 Αυγούστου προήλθε από αυτήν.

Σύμφωνα με αναφορά της Αστυνομίας από τη Γιούτα, η Πετίτο κι ο αρραβωνιαστικός της μάλωναν και χτυπούσαν ο ένας τον άλλον. Το ζευγάρι, το οποίο βρισκόταν σε οδικό ταξίδι με το βαν της αγνοούμενης, είχε θεαθεί να τσακώνονται στο Moab City της Γιούτα στις 12 Αυγούστου. Πλάνα από κάμερα σώματος αστυνομικού, που τους σταμάτησε για έλεγχο έδειχνε την blogger να κλαίει για το καβγά που είχε με τον Λόντρι στο ταξίδι τους.

Συγκλονίζει η ανάρτηση του πατέρα της

Ο πατέρας της Petito, Joseph, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα ραγισμένης καρδιάς πάνω από μια φωτογραφία της κόρης του με ένα μήνυμα που έλεγε: «Άγγιξε τον κόσμο». Το μήνυμα ήρθε λίγο μετά τις ανακοινώσεις των Αρχών για τον εντοπισμό της σορού.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε ενώ ήταν σε ένα οδικό ταξίδι με τον αρραβωνιαστικό της, τον Λόντρι, ο οποίος επέστρεψε χωρίς αυτήν, προκαλώντας μια από τις πιο προβεβλημένες ιστορίες αναζήτησης στα χρονικά των ΗΠΑ από τις 11 Σεπτεμβρίου.