Στη Λιόν βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, λίγες ώρες πριν υποδεχθεί στο Παρίσι τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Μακρόν ενώ διέσχιζε την έκθεση Sirha2021 που λαμβάνει χώρα στη Λιόν δέχθηκε ένα αντικείμενο που έμοιαζε με αυγό ή μια μπάλα από χαρτί, από έναν νεαρό, ο οποίος αμέσως συνελήφθη από άνδρες ασφαλείας του Γάλλου προέδρου.
Ο κ. Μακρόν δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση, καθώς πριν από περίπου 2 μήνες είχε δεχτεί ένα χαστούκι στη Νότια Γαλλία.
- Οι Metallica live στην Αθήνα – Η ιστορία της ανόδου στον θρόνο του metal μέσα από πέντε θρυλικά άλμπουμ
- Καιρός: Περιορίζονται οι βροχές, ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Αγνώριστος ο Bad Bunny: Γιατί εμφανίστηκε 50 χρόνια μεγαλύτερος στο Met Gala 2026
- Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, η δήλωση «φωτιά» για τη σημαία και η άρνηση να κηδευτεί δημόσια δαπάνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.