Από την απόλυτη ευτυχία στην παρολίγο... τραγωδία! Απίστευτά σκηνικά συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της Φίτεσε, «Χόφερσταντιον», όταν ενώ οι οπαδοί πανηγύριζαν τη νίκη της ομάδας τους με 1-0 κόντρα στη Ναϊμέγκεν, κατέρρευσε μέρος της εξέδρας και από θαύμα και μόνο δεν υπήρξαν θύματα και τραυματίες!
Ηταν το ντέρμπι του Χέλντερλαντ για την 9η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος και ο διαιτητής μόλις είχε σφυρίξει τη λήξη του αγώνα και οι ποδοσφαιριστές της Φίτερε πήγαν να πανηγυρίσουν μπροστά στους πιο ένθερμους οπαδούς τους.
Ο ενθουσιασμός έφερε και τα χοροπηδητά των φιλάθλων που είτε ήταν υπεράριθμοί, είτε η εξέδρα ήταν κακής κατασκευής, αφού μέρος της κατέρρευσε, βυθίζοντας στην κυριολεξία ένα μεγάλο αριθμό θεατών της ομάδας του Αρνεμ και ήδη διεξάγεται έρευνα για το συμβάν.
- Η ανατριχιαστική δολοφονία της μικρής Άννυ – Όταν η αθωότητα συγκρούστηκε βίαια με τη φρίκη
- Τι είναι ο χανταϊός που έχει προκαλέσει συναγερμό σε κρουαζιερόπλοιο - Μετάδοση και συμπτώματα
- Φινάλε στο τέλος του μήνα για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού: Ο λόγος πίσω από την πρόωρη λήξη
- Το όχι της ΝΔ σε Προανακριτική, οι βολές Τσίπρα κατά δημοσιογράφων και οι αποφάσεις του Καραμανλή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.