Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη Σαρδηνία στην Ιταλία. Ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός ενώ τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην πρωτεύουσα Κάλιαρι.
Ο ηλικιωμένος άνδρας μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, σε περιοχή της νότιας Σαρδηνίας. Παράλληλα, η Πολιτική Προστασία την ώρα αυτή προσπαθεί να εντοπίσει τέσσερις κυνηγούς οι οποίοι βρίσκονταν σε δασώδη περιοχή του νησιού όταν άρχισε το κύμα έντονης κακοκαιρίας. Την ίδια ώρα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να σώσουν τρεις ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε ανισόπεδη διάβαση που είχε πλημμυρίσει.
Παράλληλα, κακοκαιρία πλήττει και τη νότια περιφέρεια της Απουλίας όπου, για προλητικούς λόγους, έκλεισε ο δρόμος που οδηγεί στο χωριό Κάστρο. Στην Βόρεια Ιταλία, δε, έξω από την Μπολόνια, διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία των τρένων λόγω κατολίσθησης, ενώ η ιταλική Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε επιφυλακή και στην ευρύτερη περιοχή της Γένοβας, εξαιτίας ισχυρών βροχοπτώσεων.
- «Σκοτείνιασε» η Ευρώπη: Εντυπωσιακές εικόνες από την ολική έκλειψη Ηλίου
- Αντρέας Γεωργίου: Ανοίγει πρώτος το prime time της νέας σεζόν – Πότε κάνει πρεμιέρα
- Υπερπολυτελές γιοτ «φράκαρε» στον Ισθμό της Κορίνθου: Βίντεο από την πρόσκρουση
- Μάχη με τον χρόνο στην Κολομβία: Για τρίτη ημέρα οι διασώστες αναζητούν επιζώντες στα χαλάσματα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.