Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοιχτά της Βόρειας Καλιφόρνιας των ΗΠΑ το απόγευμα της Δευτέρας (τοπική ώρα), σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο της χώρας. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 30,8 μίλια νοτιοδυτικά του Ferndale, 36,3 μίλια δυτικά-νοτιοδυτικά της Fortuna και 45,2 μίλια νοτιοδυτικά του Eureka, ανέφερε το USGS.
Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Προειδοποίησης για τσουνάμι, δεν αναμένεται εκδήλωση έντονου θαλάσσιου φαινομένου.Η δόνηση ήταν αισθητή σε πολλές περιοχές της πολιτείας.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.