Μια ακόμα θλιβερή ιστορία από τα δεινά του πολέμου της Ουκρανίας έρχεται στο προσκήνιο κι αφορά σε μία αθλήτρια, την οποία ο πόλεμος της Ρωσίας χτύπησε την... πόρτα. Ο λόγος για την Αναστασία Λαλετίνα, η οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου χθες, καθώς ενημερώθηκε ότι ο πατέρας της αιχμαλωτίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις. Η είδηση μεταδόθηκε από το Reuters που επικαλείται πηγή από την παραολυμπιακή ουκρανική επιτροπή.
Η Ουκρανή αθλήτρια του διάθλου άφησε κυριολεκτικά στα μισά της διαδρομής το αγώνισμα και τους Αγώνες, καθώς ο πατέρας της, οποίος υπηρετεί στον στρατό έχει βρεθεί στα χέρια των εχθρών. Ο εκπρόσωπος είπε ότι δεν έχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη σύλληψή του.
- Νέα τροπή στην υπόθεση με το Ευαγγέλιο και τον Τσαγκαράκη: Σε σοκ οι συγγενείς - «Θα πάθω εγκεφαλικό»
- Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο: Πόσο κοστίζει - Γιατί θεωρείται εξαντλητικό «του θανάτου»
- Ποια πόλη απελευθερώθηκε πρώτη με το ξέσπασμα της Επανάστασης το 1821;
- «Ένας για όλους»: Βρέθηκε τελικά ο πραγματικός Ντ' Αρτανιάν κάτω από το πάτωμα ολλανδικής εκκλησίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.