Με ανάρτησή της στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα δείχνει μια νεαρή ομογενή από τη Μαριούπολη, η οποία μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του OPEN αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες τους σταμάτησαν και τους απείλησαν με όπλα ενώ ρωσικά τανκς προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν. «Μας σταμάτησαν Ουκρανοί στρατιώτες και μας απειλούσαν με όπλα, κατά κάποιο τρόπο. Πιο πέρα μας σταμάτησαν ρωσικά τανκς και μας ηρεμούσαν μετά από όλο αυτό», ακούγεται να λέει στο βίντεο η νεαρή ομογενής από τη Μαριούπολη.
Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Πώς Ουκρανοί αποτίουν φόρο τιμής στους νεκρούς - Συγκλονιστικό βίντεο
Πάντως, κάποιες από τις αντιδράσεις της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα στα social media έχουν προκαλέσει αντιδράσεις με πιο πρόσφατη αυτή του δημοσιογράφου και ανταποκριτή του OPEN TV στην Ουάσιγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου, ο οποίος έκανε λόγο για «μία άθλια, άνευ προηγουμένου προβοκάτσια» από την πλευρά της ρωσικής πρεσβείας.
- Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου 1821: Ο Κολυδάς αποκάλυψε τον τρόπο που μπορούμε να μάθουμε
- Ο Κουφοντίνας ανατρέπει τα δεδομένα για 17 Νοέμβρη: Το λάθος του Σάββα Ξηρού
- Μοντέλο του OnlyFans θρηνεί για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του: «Μεγάλωσα με κουπόνια και μου άλλαξε τη ζωή»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μπραντ Πιτ: «Αν μου έλεγαν να βγαίνω από το δελφίνι, κομπάρσα, θα πήγαινα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.