Οι Anonymous αναφέρουν ότι χάκαραν δεδομένα από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας και σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, μέσα στις επόμενες 48 ώρες η συλλογικότητα θα δημοσιεύσει περισσότερα από 35.000 αρχεία της τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με μυστικά συμβόλαια.
Η ομάδα των χάκερς κήρυξε «κυβερνοπόλεμο» στη Ρωσία από την αρχή της εισβολής στην Ουκρανία κι έχει αναλάβει την ευθύνη για επιθέσεις στον ιστότοπο του ρωσικού τηλεοπτικού καναλιού RT καθώς και τεσσάρων ακόμα ιστότοπων τηλεπικοινωνιακών εταιρειών αλλά και κυβερνητικών οργανώσεων της Ρωσίας, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τον Βλαντίμιρ Πούτιν δικτάτορα.
- Τζένιφερ Λόπεζ: Φωτογραφήθηκε με pin up λευκά εσώρουχα και προκάλεσε παραλήρημα - «Αβάσταχτη τελειότητα»
- Απίθανο σκηνικό στον ΣΚΑΪ: Ρεπόρτερ δίνει το instagram του «στον αέρα» - «Λευτέρης στα λατινικά»
- Τουρίστας στο TikTok μαγεύεται από σταθμό μετρό στην Αθήνα αλλά δεν γλιτώνει από τα σχόλια των Ελλήνων
- Ξεσπά η Ανθή Βούλγαρη: Οι εικόνες με τα άλογα στη Λέσβο που προκάλεσαν την αντίδρασή της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.