Η Νότια Οσετία και η Αμπχαζία είναι οι δύο περιοχές του Καυκάσου που αποσχίστηκαν από τη Γεωργία. Η Ρωσία αναγνώρισε την ανεξαρτησία τους τον Αύγουστο του 2008, μετά τον πόλεμο-αστραπή με τη Γεωργία. Από τότε, ρωσικές δυνάμεις σταθμεύουν μόνιμα και στις δύο αυτές περιοχές. Την περασμένη εβδομάδα ο Μπιμπίλοφ ανακοίνωσε ότι έστειλε στην Ουκρανία στρατιώτες από τη Νότια Οσετία «για να βοηθήσουν στην προστασία της Ρωσίας».
Την Κυριακή, ο ηγέτης των αυτονομιστών του Λουχάνσκ Λεονίντ Πασέτνικ, είπε ότι «στο εγγύς μέλλον» θα διεξαχθεί δημοψήφισμα για την ένωση της περιοχής με τη Ρωσία. Ο ηγέτης των αυτονομιστών του Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν συχνά μιλάει για μια ένωση με τη Μόσχα.
- Πτήση εφιάλτης χωρίς κλιματισμό: Οι επιβάτες λιποθυμούσαν και έκαναν εμετό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
- Σάσα Μπάστα: Ξετρελάθηκε με τον πιτσιρικά που έπαιξε κλαρίνο στην Ηλεία - Ο ξέφρενος χορός
- «Έφυγα για να δουλέψω και ο σύντροφός μου παντρεύτηκε»: 7 διάσημοι που έμαθαν ότι χωρίζουν από τα media
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.