Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα περιστατικό που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή βίωσε ένας ρεπόρτερ της Telemadrid, καθώς λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από τον πατέρα ενός απατεώνα αναζητείται από τις αρχές της Ισπανίας για να φυλακιστεί. Κι ενώ ο δημοσιογράφος έπαιρνε συνέντευξη από τον άνδρα, εκείνος έβγαλε μαχαίρι και παραλίγο να του στερήσει τη ζωή σε δημόσιο δρόμο της Ισπανίας μέσα στο φως της ημέρας. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να εντοπίσει τον γνωστό «απατεώνα του καταστήματος» κατά τη διάρκεια του προγράμματος Madrid Directo. Είχε δει το αυτοκίνητο του φερόμενου ως απατεώνα και βιντεοσκοπούσε την πινακίδα όταν εμφανίστηκε ο πατέρας, ο οποίος έβγαλε γρήγορα ένα μαχαίρι από την τσέπη του και έγινε βίαιος τόσο με τον ρεπόρτερ και τον εικονολήπτη όσο και με την υπόλοιπη ομάδα. «Κινηματογραφήστε τη μάνα σας», είπε ο άντρας, ενώ έβγαλε το μαχαίρι από την τσέπη του και απείλησε τη δημοσιογράφο. Όταν ο δημοσιογράφος απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία, ο άνδρας είπε: «Είμαι η αστυνομία». Το συμβάν έληξε χωρίς να τραυματιστεί κάποιος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA