Τα πτώματα τριών βρεφών εντοπίστηκαν σήμερα, Τρίτη (3/5), στο κελάρι μιας κατοικίας στο Βιλ ντ΄ Αβρέ, στα περίχωρα του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από μια δικαστική πηγή. Μια έρευνα ξεκίνησε για να βρεθούν τα αίτια θανάτου των παιδιών. Ο ιατροδικαστής αναμένεται να καθορίσει εάν πρόκειται για έμβρυα ή βρέφη και εδώ και πόσο καιρό βρίσκονται σε αυτό το υπόγειο.
Σύμφωνα με μια δικαστική πηγή, τα πρώτα στοιχεία της έρευνας καταδεικνύουν ότι ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν ένας γυναικολόγος, ο οποίος απεβίωσε το 2015. Τα πτώματα ανακάλυψε σήμερα ένας εργάτης που είχε πάει να αδειάσει το ακατοίκητο σπίτι, στο πλαίσιο της διαχείρισης της κληρονομιάς. Βρίσκονταν στο κελάρι, σε σκεπασμένα δοχεία.
- Απαγορευτικό απόπλου μέχρι το μεσημέρι από Ραφήνα και Λαύριο: Πώς θα κινηθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες
- Φωτογραφίες της Ίου από το 1978 δείχνουν την τεράστια αλλαγή του νησιού
- Ξέχασαν γυναίκα κλειδωμένη στο κτίριο του ΕΟΠΥΥ - Δεν έχει λάβει ακόμα τα φάρμακα
- Δεκαπενταύγουστος: Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.