Την αποκάλυψη ότι εντοπίστηκαν και εκδιώχθηκαν δύο ρωσικά υποβρύχια στη Βόρεια Θάλασσα έκανε την Παρασκευή (22/07) το Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας. Ο «κυνηγός» υποβρυχίων HMS Portland του βρετανικού πολεμικού στόλου ακολούθησε το υποβρύχιο Severodvinsk και το υποβρύχιο Vepr κατά το υποβρύχιο ταξίδι τους νότια, κατά μήκος της νορβηγικής ακτής από την Αρκτική. Τα δύο ρωσικά υποβρύχια εντοπίστηκαν σε διαφορετικές μέρες, στις 16 και 19 Ιουλίου, με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και της Βαλτικής στη συνέχεια να αναλαμβάνουν δράση.
Τα ρωσικά υποβρύχια συνέχισαν στην Αγία Πετρούπολη για τους εορτασμούς της Ημέρας του Ρωσικού Ναυτικού που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 31 Ιουλίου.
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Έξαλλη η Τούνη με την απεργία ταξί: «Περπατάω με τα τακουνάκια μου όλο το κέντρο»
- «Δεν είναι ο άντρας που έδειχνε»: Η γυναίκα που πιάστηκε από την kiss cam στους Coldplay αποκαλύπτει
- Μηνύματα σοκ σε ομαδική συνομιλία μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά: «Μακάρι να πεθάνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.