Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας θα ενημερώσει τους ηγέτες άλλων κρατών εντός της εβδομάδας πως το Ηνωμένο Βασίλειο θα διαθέσει ποσό ίσο με ή υψηλότερο από τα 2,3 εκατ. λίρες (2,63 δισεκ. δολάρια) που δαπάνησε φέτος για να υποστηρίξει τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας να αντιμετωπίσουν τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας, αναφέρει στο φύλλο της που κυκλοφορεί η εφημερίδα Financial Times.
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας αναχωρεί για την πρώτη της σημαντική διεθνή σύνοδο αφότου ανέλαβε τα νέα καθήκοντά της, τη 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
- «Ντου γιου λάικ δε γουέδερ ιν Γκρις, μίστερ Χετφιλντ;»: Μetallica live στον Λιάγκα
- Λένα Φλυτζάνη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που μοιάζει φαβορί για τη θέση της Σίας Κοσιώνη
- Πού θα πάει η Σία Κοσιώνη μετά τον ΣΚΑΪ - Τι θα κρίνει την τελική απόφαση
- Φρίκη και δυσωδία: Κάλεσε μέσω Tinder να βιάσουν ομαδικά την πρώην του - Και κάποιοι απάντησαν θετικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.