Για ανθρωποκτονία και για βιασμό που διαπράχθηκαν «με βασανιστήρια και βαρβαρότητα» κατηγορείται η 24χρονη ύποπτη για τον φόνο μιας 12χρονης, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα στο Παρίσι προκαλώντας παγκόσμιο σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, οι ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση πιστεύουν ότι πίσω από τις πράξεις της φερόμενης ως δολοφόνου, η οποία ήταν άστεγη, μπορεί να κρύβεται η επιθυμία της να εκδικηθεί τη μητέρα του κοριτσιού, με την οποία είχε συγκρουστεί, επειδή δεν την άφηνε (ως διαχειρίστρια του κτηρίου) να μετακομίσει στο σπίτι της αδελφής της.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η Ντάμπια Μπ. φέρεται να είχε τσακωθεί στο παρελθόν με τους γονείς της μικρής Λόλα, όταν είχε προσπαθήσει να μετακομίσει στο διαμέρισμα της αδελφής της, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο κτήριο με το δικό τους σπίτι. Η Ντελφίν Νταβιέ - που με τον σύζυγό της διαχειρίζεται διάφορα κτήρια στη χώρα - είχε αρνηθεί να δώσει στην 24χρονη την κάρτα που θα της εξασφάλιζε πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους. Σύμφωνα με την France Bleu, ένα στοιχείο που «δένει» με τη θεωρία του κινήτρου της εκδίκησης είναι οι αριθμοί 1 και 0 που βρέθηκαν γραμμένοι πάνω στη σορό του κοριτσιού.
Σε βίντεο που τραβήχτηκαν από κάμερες ασφαλείας στο κτήριο, όπου κατοικούσε το θύμα, διακρίνεται η ύποπτη. Ένας μάρτυρας κατήγγειλε επίσης στις Αρχές ότι ζήτησε τη βοήθειά του, έναντι αμοιβής, για να μεταφέρει μια βαριά, ογκώδη βαλίτσα. Οι γονείς της Λόλας, ανήσυχοι επειδή δεν την είδαν την ανήλικη να επιστρέφει από το σχολείο το απόγευμα της Παρασκευής, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς για την εξαφάνισή της αλλά και για την παρουσία αυτής της άγνωστης, νεαρής γυναίκας, στην κατοικία τους, στα βορειοανατολικά προάστια του Παρισιού. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 42χρονος άστεγος βρήκε το πτώμα της μικρής στην εσωτερική αυλή του κτηρίου όπου κατοικεί η οικογένεια.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.