Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε πτήση από την Παραγουάη στη Χιλή καθώς το ρύγχος του αεροπλάνου άρχισε να διαλύεται εν μέσω σφοδρής καταιγίδας. Ο πιλότος υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην πρωτεύουσα της Παραγουάης. Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ξεκίνησε σήμερα έρευνα για την εν λόγω πτήση. Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφονται οι στιγμές τρόμου για τους επιβάτες, καθώς το αεροπλάνο τραντάζεται και αστραπές διακρίνονται από τα παράθυρα.

Διαβάστε ακόμη: Μιλάνο: Ενας νεκρός σε επίθεση με μαχαίρι σε mall - Τραυματίας και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Πάμπλο Μαρί

 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το αεροπλάνο επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Παραγουάης και προσγειώθηκε με ασφάλεια, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί μεταξύ των επιβατών και των μελών του πληρώματος. Ωστόσο, οι εικόνες από το διαλυμένο ρύγχος και τις ρωγμές στο τζάμι του πιλοτηρίου γεννούν ερωτήματα. Ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Παραγουάης (DINAC) δήλωσε ότι το αεροσκάφος βρέθηκε αντιμέτωπο με «πρωτόγνωρη καταιγίδα».

Από την πλευρά της, η αεροπορική εταιρεία υπογράμμισε ότι «οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος είναι καλά» και ότι το Airbus A320 υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση γύρω στις 23:00 (τοπική ώρα) εξαιτίας «ακραίων καιρικών συνθηκών».