Μενού
  • Α-
  • Α+

Eνα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral, καθώς αποδεικνύει πως τα ζώα όχι μόνο έχουν αισθήματα, αλλά πονάνε και χαίρονται, όπως ακριβώς και οι άνθρωποι. Ετσι, σε βίντεο που κυκλοφόρησε το BBC μέσα από τον ζωολογικό κήπο του Κάνσας στις ΗΠΑ, μια μαμά - χιμπατζής παίρνει για πρώτη φορά αγκαλιά το μωρό της, δύο ημέρες μετά την καισαρική τομή στην οποία υποβλήθηκε. Η στιγμή της συνάντησης μητέρας και γιου είναι άκρως συγκινητική. Στην αρχή, η Mahle δεν καταλαβαίνει ότι το μωρό βρίσκεται κοντά της, ωστόσο, όταν το συνειδητοποιεί το αρπάζει και το σφίγγει στην αγκαλιά της.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Οργή στη Ρωσία για την απόφαση της Πολωνίας να απαγορεύσει την είσοδο στον Λαβρόφ

Το νεογέννητο, που ονομάζεται Kucheza (σημαίνει «παιχνίδι» στα σουαχίλι), δέχτηκε ιατρική περίθαλψη -λόγω χαμηλών επιπέδων οξυγόνου- πριν επιστρέψει στην αγκαλιά της μαμάς του. Σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο του Κάνσας, μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας και ήδη έχουν γίνει περιζήτητοι για επισκεπτήρια του κοινού που θέλουν να θαυμάσουν από κοντά αυτό το τρομερό «δίδυμο».