Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία σπάνια εμφάνιση με την κόρη του ο Κιμ Γιονγκ Ουν... πόζαρε με αφορμή την εκτόξευση του πυραύλου Hwasong-17. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας αποφάσισε να εμφανιστεί δύο φορές με την Γιου Άε την τελευταία εβδομάδα, με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες για το ενδεχόμενο το κορίτσι να προαλείφεται για τη θέση του πατέρα του. 

Διαβάστε ακόμη: Κίνα: Οργή για τα lockdown - Διαδηλωτές ζητούν παραίτηση του Σι Τζινπίνγκ και του Κομμουνιστικού Κόμματος

Στις νέες φωτογραφίες ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η κόρη του ποζάρουν μπροστά στον διηπειρωτικό πύραυλο μαζί με στρατιώτες και επιστήμονες που ενεπλάκησαν στην εκτόξευσή του. Παρά τη φημολογία για το αν η Γιού Άε θα μπορούσε να είναι η νέα ηγέτης της Βόρειας Κορέας, αναλυτές σημειώνουν ότι αυτή θα ήταν μια άνευ προηγουμένου δύσκολη μάχη στην ανδροκρατούμενη δυναστεία της χώρας.

Μυστήριο, πάντως, εξακολουθεί να αποτελεί η ηλικία της κόρης του Κιμ Γιονγκ Ουν με το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA) να αναφέρεται σε αυτήν ως «η αγαπημένη κόρη». Άλλοι υποστηρίζουν ότι η Γιού Άε είναι 12-13 ετών, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που λένε ότι θα μπορούσε να είναι 9 ετών.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πιστεύεται ότι είναι πατέρας τριών παιδιών - δύο κοριτσιών και ενός αγοριού - αλλά η δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του της Γιού Άε δις μέσα σε λίγες ημέρες θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη ότι αν δεν προαλείφεται για διάδοχος, εκπαιδεύεται για μια ηγετική θέση στο κυβερνών κομμουνιστικό κόμμα της Βόρειας Κορέας.