Σε ρινγκ διαμορφώθηκε για ακόμα μια φορά η τουρκική Βουλή. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2023. Βουλευτές του AKP και του YIY της Ακσενέρ πιάστηκαν στα χέρια. Στο κέντρο της διαμάχης βρέθηκε το μέλος της αντιπολίτευσης, Χουσεΐν Ερς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τις διασταυρούμενες γροθιές, με συνέπεια να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Την ώρα που βουλευτής του IYI μιλούσε από το βήμα της μεγάλης τουρκικής συνέλευσης, οι εντάσεις μεταξύ των βουλευτών του κυβερνητικού κόμματος και του IYI αυξήθηκαν απότομα.
Στον άγριο καυγά που ακολούθησε ο βουλευτής Τραπεζούντας του IYI Χουσεΐν Ερς ήρθε στα χέρια με τον βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος, Ζαφέρ Ισίκ, με συνέπεια ο πρώτος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και σε συνδυασμό με τα καρδιακά του προβλήματα να μεταφερθεί εσπευσμένα στην εντατική.
- Πανελλαδικές 2026: Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω SMS - Πώς κάνετε εγγραφή
- Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 13χρονο έξω από δημοτικό σχολείο
- Φλωρίδης για Γιωτόπουλο: «Έχει 17 φόνους στην πλάτη του και μάλλον δεν του καίγεται καρφί»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.