Ο βασιλιάς Κάρολος βρέθηκε αντιμέτωπος με αυγά για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, ενώ οι Αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα 20 ετών ως ύποπτο. Ο μονάρχης έγινε στόχος κατά τη διάρκεια περιπάτου στο κέντρο της πόλης του Λούτον. Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Νοεμβρίου ο Κάρολος και η Καμίλα είχαν πέσει θύματα ανάλογης επίθεσης, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής τους στο Γιορκ.
Ο Κάρολος και η Καμίλα έγιναν δεκτή στο Γιορκ από τους τοπικούς ηγέτες της πόλης, όταν ένας διαδηλωτής τους πέταξε τρία αυγά. Ο άνδρας ακούστηκε να αποδοκιμάζει το ζεύγος καθώς πετούσε τα αυγά και να φωνάζει «αυτή η χώρα χτίστηκε στο αίμα σκλάβων» και «(ο Κάρολος) δεν είναι ο βασιλιάς μου», καθώς τέσσερις αστυνομικοί τον κρατούσαν.
Μερικοί άνθρωποι στο πλήθος άρχισαν να φωνάζουν «Ο Θεός να σώζει τον βασιλιά» (God save the King), ενώ άλλοι φώναξαν «ντροπή σου» στον διαδηλωτή. Καθώς η αστυνομία κρατούσε τον άνδρα, ο Κάρολος φαινόταν αμήχανος και συνέχισε να χαιρετίζει τα πλήθη. Συμμετείχε σε μια παραδοσιακή τελετή στην οποία ο μονάρχης καλωσορίζεται επίσημα στο Γιορκ από τον δήμαρχο μέσα από τις πύλες της πόλης.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.