Στο ιταλικό ανώτατο δικαστήριο προσέφυγαν οι συνήγοροι υπεράσπισης της συζύγου του Αντόνιο Παντσέρι, ενός εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου Qatar Gate, Μαρία Ντολόρες Κολεόνι. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και πιο συγκεκριμένα η Agi, η προσφυγή των δικηγόρων έγινε κατά της απόφασης έκδοσης της Ντολόρες Κολεόνι στο Βέλγιο.
Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από το δικαστήριο της Μπρέσια, την περασμένη Δευτέρα. Σε ό,τι αφορά στην κόρη του Παντσέρι, Σίλβια, το δικαστήριο της Μπρέσια έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης: πριν από την όποια απόφαση, θα επαληθευθεί αν υφίστανται συνθήκες "υπερπληθυσμού", στις βελγικές φυλακές. Τώρα, οι δικηγόροι της Κολεόνι, ζητούν να γίνει η ίδια επαλήθευση και για την συγκεκριμένη περίπτωση, της συζύγου του Παντσέρι.
Οι δύο γυναίκες, προς το παρόν, βρίσκονται σε κάτ' οίκον περιορισμό στην Ιταλία.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.