Μενού
erisa fero
Ερίσα Φέρο | Instagram / Erisa Fero
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο σκάνδαλο διακίνησης ναρκωτικών έχει ξεσπάσει στα Βαλκάνια και πιο συγκεκριμένα στην Αλβανία, καθώς η 28χρονη επικεφαλής στο τμήμα πληροφορικής της υπηρεσίας πληροφοριών, η Ερίσα Φέρο, συνελήφθη μαζί με άλλους δύο άνδρες, την ώρα που μετέφεραν 58 κιλά κάνναβης μέσα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η ίδια.

Σύμφωνα με την ομώνυμη ιστοσελίδα του αλβανικού καναλιού, top-channel.tv, η σύλληψη της επικεφαλής έγινε κοντά στα σύνορα της χώρας με τη Βόρεια Μακεδονία μετά από κοινή επιχείρηση που διοργάνωσαν οι αρχές του Πογραδέτς με αυτές της Κορυτσάς. Όπως αναφέρει και το αλβανικό ΜΜΕ, η Ερίσα Φέρο, συνελήφθη τη στιγμή που μετέφερε τα κιλά των ναρκωτικών μέσα στο όχημα που οδηγούσε. Οι συγκατηγορούμενοί της, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Λάικ Μπάσα, ο γιος ενός επιχειρηματία από τη Φούσα Κρούγια και ο ανήλικος με τα αρχικά Μ.Κ.

https://www.instagram.com/p/Cj_bfMFNg1C/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι αρχές ψάχνου για ακόμη δύο άτομα, ένας 30χρονος και ένας 28χρονος, κάτοικοι του χωριού Πισκουπάτ. Οι δύο τελευταίοι πρόλαβαν και διέφυγαν του ελέγχου των Αρχών στο σημείο. Η αστυνομική επιχείρηση έγινε στην περιοχή Qafë-Thanë, κοντά σε ένα εστιατόριο, όπου η Ερίσα Φέρο και οι συνεργοί της θεωρούσαν ότι μπορούσαν να μεταφέρουν με ασφάλεια τα ναρκωτικά, γιατί δεν υπήρχε «επαρκής αστυνομική κάλυψη» στο μέρος. Παρόλα αυτά, η Αστυνομία τους εντόπισε και πλέον αναζητούνται και άλλα άτομα, καθώς θεωρείται από τις αλβανικές αρχές, ότι πρόκειται για κύκλωμα και όχι μια μεμονωμένη ανταλλαγή ναρκωτικών.

https://www.instagram.com/p/Cee1YjPtwqy/?utm_source=ig_web_copy_link