Μενού
roberts
@RonFilipkowski
  • Α-
  • Α+

Θέλει να διαδεχθεί τον Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ, όμως δεν άρχισε καλά το πράγμα γι αυτόν. Ο Ρόλαν Ρόμπερτς ο δεύτερος, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του με τους Ρεπουμπλικανούς το 2024 είχε στο πλευρό του την εγκυμονούσα σύζυγό του και τα έκανε θάλασσα. Η γυναίκα του, λιποθύμησε κι εκείνος αντί να σπεύσει να την βοηθήσει, κοιτούσε αμήχανα κι αφού έπεσε πάνω της η... μισή αίθουσα πήγε κι εκείνος με το πάσο του...

Η αντίδρασή του αυτή, η απάθειά του δηλαδή, έχει προκαλέσει οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο καλά δεν ξεκίνησε η ιστορία αμερικανικές εκλογές 2024 για εκείνον. Εχει χρόνο να... ρεφάρει βέβαια, αλλά το... αδέκαστο διαδίκτυο δεν ξεχνά... Ο Ρεπουμπλικανός που δεν έχει εκλεγεί ποτέ σε δημόσιο αξίωμα γνώρισε από πρώτο χέρι τη μήνη του διαδικτύου και οι σύμβουλοί του θα έχουν πολλή δουλειά για να σουλουπώσουν την δημόσια εικόνα του.

Η Ρεμπέκα Λι Ρόμπερτς, διανύει τον πέμπτο μήνα της κύησης κι ευτυχώς είναι μια χαρά, εν αντιθέσει με τη δημοφιλία του συζύγου της.