Μενού
lamour
Juliette Lamour | Twitter
  • Α-
  • Α+

Η Τζούλιετ Λαμούρ δεν έχει κλείσει καν τα 18 της χρόνια και όμως η τύχη της χαμογέλασε! Στην πρώτη της προσπάθεια κέρδισε το τζακ ποτ του καναδικού Λόττο και έγινε με αυτό τον τρόπο κατά 35 εκατ. δολάρια πλουσιότερη. Ήδη, πάντως, στις πρώτες της δηλώσεις αναφέρει πως σκοπεύει να τα σπαταλήσει με... σύνεση. Η φοιτήτρια πανεπιστημίου σκοπεύει να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να γίνει γιατρός. «Έκλαιγα - χαρούμενα δάκρυα - φυσικά», δήλωσε την Παρασκευή στην Ontario Lottery and Gaming Corporation καθώς γιόρταζε τη νίκη της.

Η Lamour, από το Sault Ste. Marie του Οντάριο, δήλωσε ότι είχε ξεχάσει εντελώς το λαχείο μέχρι που άκουσε την είδηση ότι κάποιος από τη γενέτειρά της είχε κερδίσει στην κλήρωση της 7ης Ιανουαρίου. Όταν πήγε να ελέγξει το δελτίο της μέσω μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, άρχισε να παίζει ένας ήχος και στην οθόνη αναβόσβησε η ένδειξη «Big Winner» (μεγάλος νικητής). «Ο συνάδελφός μου έπεσε στα γόνατα από δυσπιστία», δήλωσε. «Φώναζε. Στην πραγματικότητα, όλοι φώναζαν ότι κέρδισα 48 εκατομμύρια δολάρια (καναδικά δολάρια)». Το αφεντικό της της είπε ότι μπορούσε να φύγει νωρίτερα, αλλά η μητέρα της επέμενε να μείνει και να τελειώσει τη βάρδια της. Η Juliette Lamour δήλωσε ότι θα επενδύσει «προσεκτικά» το μεγαλύτερο μέρος του τζακ ποτ με τη βοήθεια του πατέρα της.

Σχεδιάζει να επενδύσει μέρος των χρημάτων για να εκπληρώσει το όνειρό της να γίνει γιατρός χωρίς να ανησυχεί για υποτροφίες ή δάνεια. Θέλει να επιστρέψει στο βόρειο Οντάριο για να ασκήσει την ιατρική και να προσφέρει στην κοινότητά της, είπε.