Ανυπολόγιστη είναι η καταστροφή που έχει προκαλέσει ο σεισμός των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία και την Συρία και η ανθρωπιστική κρίση που επακολουθεί τρομάζει ακόμα περισσότερο. Ηδη υπάρχουν χιλιάδες νεκροί και οι αριθμοί αναμένεται να ανέβουν δραματικά. Χιλιάδες σπίτια έχουν καταρρεύσει και εκατομμύρια πολίτες έχουν ξεσπιτωθεί σε συνδυασμό με κακές καιρικές συνθήκες.
Ο διεθνής γκολκίπερ Βολκάν Ντεμιρέλ, ο οποίος πλέον είναι προπονητής έκανε ένα live βίντεο στο Instagram και συγκλόνισε. Ο προπονητής της Χατάισπορ με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια κάνει έκκληση για να σπεύσει ο πλανήτης να βοηθήσει την Τουρκία που δοκιμάζεται.
«Σας παρακαλώ πολύ, βοήθεια. Ανθρωποι πεθαίνουν», λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο ο παλαίμαχος της εθνικής ομάδας της Τουρκίας και σπάει καρδιές.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.