Μια θεωρία που συνδέει τις κινήσεις των πλανητών με μεγάλους σεισμούς στη Γη παρουσιάζει ο Φρανκ Χούγκερμπετς, ο οποίος προέβλεψε ένα μεγάλο σεισμό για τις αρχές Φεβουαρίου, μια πρόβλεψη που επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Τουρκία. Μέσα σε ελάχιστες ώρες τα βίντεο και τα tweet του Ολλανδού ερευνητή από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey» έγιναν viral γιατί μοιάζουν να προβλέπουν με ανατριχιαστική ακρίβεια ένα πολύ μεγάλο, φονικό σεισμό. Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο Χούγκερμπετς στο YouTube, με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου, ο ερευνητής παρουσιάζει τις προβλέψεις του για τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου.
Η ευθυγράμμιση της Σελήνης και των πλανητών, λέει μεταξύ άλλων, θα δώσει κάποια σοβαρά γεγονότα, γύρω στα 6 με 7 Ρίχτερ, το διάστημα 4-6 Φεβρουαρίου και μάλλον προς τις 6 του μήνα. Αυτό θα γίνει, πάντα κατά τον Χούγκερμπετς σε μια ζώνη στην Ασία, περίπου από το Αφγανιστάν ως τον Ινδικό Ωκεανό. Επισημαίνεται, ότι ο σεισμός στην Τουρκία συνέβη εκατοντάδες χιλιόμετρα δυτικά από τη ζώνη που όρισε ο Χούγκερμπετς και ήταν πολύ πιο ισχυρός από την «πρόβλεψη».
- Ο «σφαγέας» της Άρτας: Από ένα κέρασμα στο καφενείο, σκότωσε έξι συγχωριανούς του
- Βιολάντα: «Σου μυρίζει κάτι σαν υγραέριο;» - Αποκαλυπτικός διάλογος λίγες ώρες πριν την έκρηξη
- Η στιγμή του θανάτου σε ένα καρέ - Η φωτογραφία που «ξεγύμνωσε» τον πόλεμο στο Βιετνάμ
- Η μεγάλη επιστροφή των δημιουργών της Μάγισσας και των Μελισσών - Οι 2 σειρές που ετοιμάζουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.