Μενού
ATSOY
Glomex
  • Α-
  • Α+

Κάποιοι έπιασαν το... λαχείο, όπως ο Κριστιάν Ατσού και βγήκαν αλώβητοι ή έστω ζωντανοί από τα συντρίμμια των κτηρίων που κατέρρευσαν στον φονικό σεισμό της Τουρκίας, κι άλλοι στάθηκαν άτυχοι, χάνοντας τη ζωή τους, όπως οι Μπεντρετίν και Μπετούλ Τσομπάν Τσακίρ. Ο πρώτος είναι ποδοσφαιριστής της Χατάισπορ, και το ζευγάρι ήταν αμφότεροι βολεϊμπολίστες.

Ο Κριστιάν Ατσού, ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός της Χατάισπορ ανασύρθηκε ζωντανός αλλά τραυματισμένος από τα ερείπια, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Μουσταφά Οζάτ. Παραμένει ωστόσο κάτω από τα ερείπια ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας και καταβάλλονται προσπάθειες να ανασυρθεί όσο είναι ακόμα ζωντανός.

Δυστυχώς όμως ο Μπεντρετίν και η Μπετούλ σκοτώθηκαν, καθώς το σπίτι τους βρισκόταν πάνω στο επίκεντρο, στην πόλη Καχραμάνμαρας που ισοπεδώθηκε από τα 7,8 Ρίχτερ που συγκλόνισαν την ανατολική Τουρκία και την Συρία. Από το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου έχασε τη ζωή του ένα ζευγάρι επαγγελματιών παικτών βόλεϊ. Ο λόγος για τον Μπεντρετίν και την Μπετούλ Τσομπάν Τσακίρ. Αμφότεροι ήταν 27 ετών.

Ακόμα, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα αγνοούνται παίκτες της ομάδας βόλεϊ της Μαλάτιασπορ, καθώς και μαθητές που συμμετείχαν σε σχολικά πρωταθλήματα στην περιοχή του Καχραμάνμαρας.