Μενού
tatar - kefalia - psaraki
Ερσίν Τατάρ | Sigmalive
  • Α-
  • Α+

Ο «ηγέτης» των Τουρκοκυπριών, Ερσίν Τατάρ, προσπάθησε να αποδείξει ότι ξέρει ποδόσφαιρο. Προσπάθησε να το δείξει, μάλιστα, και μπροστά σε μαθητές σχολείου, των οποίων το πάθος αλλά και το όνειρο, τουλάχιστον στη σχολική ηλικία, είναι σχετικό με το ποδόσφαιρο και γενικότερα όλα τα αθλήματα. Παρά τη φιλόδοξη προσπάθειά του να δείξει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, είχε και μία άτυχη στιγμή η οποία καταγράφηκε και αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οπως αναφέρει το κυπριακό μέσο, sigmalive, το ατύχημα για τον Τατάρ έλαβε χώρα, όταν την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο, προσπάθησε να βάλει ένα γκολ με «κεφαλιά - ψαράκι». Ωστόσο, όπως μπορεί να δει κανείς και στο βίντεο, που έγινε σχετικά viral, ο Τατάρ σωριάστηκε στο έδαφος, καθώς έπεσε με άτσαλο τρόπο. Για την ιστορία και μόνο, το συγκεκριμένο βίντεο στο Twitter, έχει 40.000 προβολές.

Αξιο αναφοράς, σύμφωνα με τον κυπριακό μέσο, είναιότι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ίδιος προτίμησε να κάνει ανάρτηση από ένα γκολ που κατάφερε να πετύχει με περίτεχνο τρόπο και όχι από την άτυχη στιγμή.

https://www.facebook.com/ersinrtatar/videos/620124769448381/