Μενού
germania - astynomia
Αστυνομία στη Γερμανία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για το αιματηρό περιστατικό που έγινε γνωστό την περασμένη Τρίτη στα περίχωρα του Φρόιντενμπεργκ, μιας πόλης 17.000 κατοίκων στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας στη δυτική Γερμανία , όπου ένα 12χρονο κοριτσάκι δολοφονήθηκε με μαχαίρι από μία 12χρονη και μία 13χρονη, που ομολόγησαν το έγκλημά τους, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, αφορμή για το πολύ σκληρό έγκλημα αποτέλεσε η καταγγελία που είχε κάνει η ανήλικη, που δολοφονήθηκε, στη δασκάλα της ότι η 12χρονη και η 13χρονη της ασκούσαν bullying.

Οπως αναφέρει η βρετανική «Mirror» η 12χρονη Λουίζε, το θύμα της άγριας δολοφονίας, ήταν κολλητή φίλη με ένα από τα κορίτσια - δολοφόνους της μέχρι και τη μέρα που αποφάσισε η δράστρια να κάνει πλάκα με ένα από τα οικογενειακά μέλη της Λουίζε. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα δύο κορίτσια της ασκούσαν συστηματικό bullying για μήνες, καθώς πήγαιναν μαζί στο σχολείο με το λεωφορείο, ενώ βρίσκονταν μαζί και στην ίδια τάξη. Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η Λουίζε είχε πάει στο σπίτι της παλιάς της κολλητής στις 11 Μαρτίου, αλλά δε γύρισε ποτέ στο δικό της.

Το γεγονός θορύβησε, όπως είναι λογικό, τους γονείς της οι οποίοι και άρχισαν να αναζητούν την κορούλα τους. Εφόσον δε σήκωνε το τηλέφωνό της, οι γονείς της αποφάσισαν να καλέσουν τις αστυνομικές Αρχές της πόλης και να τους καταγγείλουν την εξαφάνιση της 12χρονης. Αφού ξεκίνησαν μία μαζική έρευνα, οι Αρχές εντόπισαν τη σορό της 12χρονης, κοντά σε ένα εγκαταλελειμμένο τρένο, δύο χιλιόμετρα, περίπου, μακριά από το σπίτι της. Ο εισαγγελέας του Κόμπλεντς, Μάριο Μάνβαϊλερ, διευκρίνισε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ακατάσχετη αιμορραγία που προκάλεσαν οι 30 μαχαιριές των κοριτσιών.